Crazy Copy Center
contact Crazy Copy Center
copy vub brussel

UW PRINT PARTNER SINDS 1995

CCC is opgericht in 1995 als een copy center voor de studenten op de campus van de Vrije Universiteit Brussel te Elsene en biedt vandaag een totaaloplossing aan in het domein van de printindustrie. De rol van de student en de printbehoeften in het onderwijs en socio-culturele sector staan nog steeds centraal.
CCC heeft altijd goede reputatie gehad in en rond de VUB en ons doel is dit zo te houden door een uitstekende dienstverlening en een uitstekende kwaliteit tegen betaalbare prijzen aan te bieden. Daarom vernieuwen we steeds onze machines en zijn we steeds op zoek naar een nog snellere en betere dienstverlening.

CCC is een Digitale Print Room van preprint tot afwerking. Wij hebben een ultra snelle printservice die digitaal kleur en zwart/wit werk van een hoogstaande kwaliteit aflevert. Voor andere services zoals ontwerp, scanning, large format presentation, posters, inbinden en mailings kan u natuurlijk ook bij ons terecht.

CCC
 heeft een competente staff om een "high quality product" af te leveren van prepress tot afwerking. Indien u nog geen ervaring hebt met printwerk zullen wij u op een professionele manier begeleiden. Uitstekende kwaliteit, snelle levering en betaalbare prijzen zijn juist een click of telefoontje van u verwijderd. Gebruik onze website, ons mailadres, telefoneer, fax of spring eens binnen en wij begeleiden u graag met uw volgende printjob. Onze shop is gemakkelijk bereikbaar en is gelegen op de Campus van de Vrije Universiteit Brussel, pleinlaan 2, ingang 6, building E te 1050 Brussel.

>> plan Crazy Copy VUB

DIGITAL PRINTING

Onze " high speed" kleur en zwart/wit printers zijn de perfecte oplossing voor snelle "print on demand" opdrachten, zoals boeken, cursussen, thesissen, brochures, flyers, posters, ...

Files worden direct, van bijna elk media (dvd, cd, mail, usbstick ...) naar de printers gestuurd, wat resulteert in scherpe "high quality" prints, die veel beter zijn dan de 1e, 2e of derde druk van een "hard copy".

Alle PC & bijna alle Mac bestanden kunnen bij ons geprint worden, toch geven wij de voorkeur aan een pdf bestand.
Er bestaan verschillende gratis pdf writers die je op het web kan vinden (bvb www.cutepdf.com) en die elk bestand omzetten in een pdf file.

 • Uitzonderlijke kwaliteit en service, snelle levering, betaalbare prijs.
 • print je exacte hoeveelheid tegen een goedkopere kost.
 • verschillende bestandsformaten kunnen bij ons afgedrukt worden (bij voorkeur .pdf)
 • minder dan 24 uur levering voor de meeste opdrachten
 • Full Color en zwart/wit
 • Direct Computer naar printer
 • Email file transfer
 • Cursussen, thesissen, pamfletten, booklets, brochures, flyers, formulieren, uitnodigingen, labels, briefhoofden, bulletins, presentaties, programmaboekjes, ...

U VRAAGT, WIJ WERKEN AF

Bij CCC kan u terecht voor een volledige afwerking van inbinden (lijm, ringen, spiralen), plooien en nieten, snijden, perforeren tot lamineren.

Download hier onze recentste prijslijst

prijslijst
Dowloaden van Adobe readerOm het document te openen, te bekijken en af te drukken, moet u Adobe Acrobat Reader geïnstalleerd hebben!

Via het icoontje kan u desgewenst een plug-in - gratis - downloaden

eCOpy

CCCp doet zijn uiterste best om zich zo milieuvriendelijk op te stellen. Wetende dat de printsector sterk vervuilend is, proberen wij om onze impact te minimaliseren door :

- kiezen voor een mileuvriendelijk papier :
Al ons papier heeft een FSC* en/of Nordic swan* en/of Blaue Engel* label 
- Papierrecyclage :
door ons productieproces te stroomlijnen proberen wij de foutmarge zo klein mogelijk te houden. Overtollig papier dmv foute prints worden aan de klant meegegeven als kladpapier of via de papiercontainers van de VUB gerecycleerd.
 
- zo weinig mogelijk energie te verspillen :
CCC heeft er bewust voor gekozen om van een natuurlijk afzuigsysteem te genieten en geen energieverslindende airco te plaatsen. De winkel wordt verwarmd door de energie van haar printers en reproductiemachines.
 
- TonerRecyclage :
Inkt- en tönerresten zijn zwaar belastend voor het milieu. CCC doet beroep op NETBrussel om dit giftig afval op een adequate en milieubewuste manier te verwerken. Tonercartridges worden ook in samenwerking met onze leveranciers gerecycleerd.

Blaue Engel*Blaue Engel:
Dit Duitse label is het meest bekende ecologische label, geofficialiseerd in 1978. Het wordt toegekend aan gerecycleerd papier dat 100% oud papier bevat. Het papier wordt minitieus gecontroleerd op het niveau van de vervaardiging, de samenstelling en de bewerking.

Nordic SwanNordic Swan:
Het meest complete productlabel. Het werd opgericht op initiatief van Scandinavische industriëlen die het als enigen gebruiken om hun papier te  kwalificeren. Het getuigt van de volgende degelijke werkwijzen:
- Beperkte uitstoot van zuurstof (COD), fosfor en AOX
- Beperkte uitstoot van zwavel en zuurstofnitraten
- Ecologische afvalverwerking
- Gebruik van ecologisch chemische producten
- Productiesystemen die de kwaliteit van het milieu respecteren (energie- en waterverbruik)

FSCFSC:
Het Forest Stewartship Council label wordt toegekend aan hout en houtproducten uit de duurzame bosbouw. Grondslag hiervoor vormen tien internationaal ondertekende principes en criteria die niet alleen rekening houden met sociale- en milieubelangen maar ook met de economische haalbaarheid.
www.fsc.be


TCF:
Totaal chloorvrij papier wordt gemaakt op basis van pulp die gebleekt wordt zonder chloor noch andere afgeleide chloorproducten. 

BIG, BIGGER, BIGGEST

High quality inkjet prints worden direct digitaal geprint van bijna elke file met een 'continuous tone' resolutie van 600 x 600 dpi.

 • Uitzonderlijke kwaliteit en service, snelle levering, betaalbare prijs.
 • 1 uur levering voor 1 A0 poster
 • Direct Computer naar printer
 • PC platforms met de laatste software
 • Email file transfer
 • Speciale kortingen voor grote oplages.
 • Large format prints zijn geschikt voor :
  • affiches
  • posters voor winkelaanbiedingen
  • Banners (max 0.914m x 30.5m)
  • Presentaties
  • XXL foto afdrukken

iCopy

Printopdrachten kan je ook digitaal aanbrengen via mail of uploaden (www.yousendit.com bvb) die dan door ons zo snel mogelijk worden verwerkt. Je krijgt van ons een bericht wanneer je opdracht klaar ligt of wanneer ze wordt geleverd.

Tijdens de zomer van 2009 heeft CCC ism Infogroep VUB een printcardsysteem uitgewerkt waardoor u nog sneller, goedkoper en efficiënter kan printen. Via een Personal Print Card, die u in onze winkel gratis kan verkrijgen, kunt u nu volledig zelfstandig uw eigen print output beheren. Deze kaart werkt als een soort prepaid kaart waarop u volledig vrij, vaste bedragen kan zetten. Na het inloggen op ons systeem en het beëindigen van de printopdracht wordt het juiste bedrag automatisch van de kaart gecrediteerd.
Dankzij het systeem van de personal print card kunt u aan goedkopere tarieven printen.

check (hier) je printcard saldo.